Sunday, February 26, 2012

Oplossing recycle idee ophangen baby mobiel gevonden !

UPDATE

Ok, ik zou vandaag, nadat ik mijn knuffels afgegeven heb voor Poekie, een babymobiel willen maken.  Poppetjes, vlinders, vogeltjes of wat dan ook haken om eraan te hangen is geen probleem ideeën genoeg. Maar... en nu komt het, omdat deze mobile waarschijnlijk enkel zal dienen als een voorbeeld voor een klasje knuffels haken heb ik echt geen goesting om geld te spenderen om een ring te gaan kopen.
Dus zoek ik een idee. Een recycle idee. Heb hier thuis wel een voorraad metalen kleerhangers liggen en die wil ik daarvoor gebruiken. Hoe weet ik nog niet goed. Een mooie gladde ring proberen te maken ... dat zal een gebogen monster worden denk ik. Iemand een idee hoe ik die metalen kleerhangers kan gebruiken en eindig met een deftige mobiel?

Update: Gevonden !!! Ik heb deze link gevonden en daar staat te zien hoe je met metalen kleerhangers een mobile kan maken.

3 comments:

 1. ik zal mijn hoofd daar eens over laten nadenken :o) want ik kom nu niet meteen op een idee van hoe dat zou kunnen ... toch niet als ie mooi rond moet zijn

  ReplyDelete
 2. Kun je niet gewoon de kleerhangers de kleerhangers laten of een paar houten kleerhangers voorzien van een jasje om omwikkelen met draad en daar dan op verschillende hoogtes de knuffels aanhangen ?
  Of aan de punten van een oude paraplu hangen. Of nog simpeler aan een grote tak hangen?

  ReplyDelete
 3. Dank U beiden voor het helpen zoeken. Zoals je kan zien heb ik een oplossing gevonden op 't Internet

  ReplyDelete