Friday, March 16, 2012

schatten op zolder

Ik weet niet of jullie dit ook hebben, maar... sinds ik amigurumi maak en mama die soms geeft als cadeautje aan  haar vriendinnen gaan die vriendinnen op zoek op hun zolder naar dingen die ik misschien wel kan gebruiken.

Gisteren ging ik op bezoek naar mama in Brugge en daar lagen allerlei schatten te wachten op mij, zoveel zelfs dat ik ze niet in een keer kon meebrengen met de trein.

Dit bracht ik mee deze keer: 11 cone wol, vier strengen wol en een bolletje grijze wol.
Verder lag dit ook nog te wachten op mij:

3 neusjes met snorhaartjes voor poezen. De lieve schenker wist niet zeker of ik dit kon gebruiken maar in 't geval ik ze kon gebruiken had ze nog meer die mijn kant kwamen opvliegen.


En twee zakken wiebeloogjes.

Ik was geladen als een ezeltje, vooral omdat ik de vierkantjes ging ophalen die mijn mama en haar vriendin helpen breien voor "dekens voor de daklozen " . We doen dit voor een charity groep uit de UK in Conventry ; waar mijn echtgenoot zijn tante woont; waarvoor wij al jaren helpen vierkantjes breien.
Hier zie je de zakken vierkantjes voor die dekens. Dus zoals je je kan voorstellen was ik bepakt en bezakt zoals een ezeltje toen ik terug kwam. Moe maar heel tevreden over de schatten die ik huiswaards mee had. Bij deze nog een hartelijk dank aan al die gulle schenkers !!!

2 comments:

  1. Wat een mooi project gebreide dekens voor charity. En wat een heerlijke schatten, en ook schatten die ze gaven natuurlijk.

    ReplyDelete
  2. Hello, I'm the lady who made Chester the Extreme Crochet Cat and I have just come across the forum where you posted the comment about Chester and all the replies. I was so pleased that you had all been to have a look at him on my blog! I tried to post a comment on the forum myself but couldn't register. I am in the middle of writing a separate page (on my blog) about how I made Chester. It would be lovely to chat to you all but I don't know how I could do it. You can email me at alisonjoyw@hotmail.co.uk if you would like to know any more. I would love to hear from any of you, either on my blog or via email. Thank you for taking an interest in Chester and I'm glad you like him :) I have put this into Google Translator in case you don't read English.

    Hallo, Ik ben de dame die gemaakt Chester de Extreme Haak Kat en Ik kom net in het forum waar je op de hoogte van de opmerking over Chester en alle reacties. Ik was zo blij dat jullie allemaal was geweest om een ​​blik op hem op mijn blog! Ik heb geprobeerd om een ​​reactie te plaatsen op het forum zelf, maar kon niet registreren. Ik ben in het midden van het schrijven van een aparte pagina (op mijn blog) over de manier waarop ik Chester. Het zou zo mooi om alle chatten voor je, maar ik weet niet hoe ik het kon. Je kan me mailen op alisonjoyw@hotmail.co.uk als je wilt nog meer weten. Ik zou graag horen van iemand van u, hetzij op mijn blog of via e-mail. Wij danken u voor uw interesse in Chester en ik ben blij dat je hem leuk :) Ik heb dit in de Google Translator in het geval u niet lezen Engels

    ReplyDelete