Friday, May 25, 2012

Balen Update

Momenteel ben ik effen aan 't balen, moed zit me in de schoenen .

Gisterenavond  gehoord bij de dokter dat ik waarschijnlijk terug geopereerd moet worden. Dat zal dan operatie nummer 20 zijn. Volgende week (na weekend) eerst nog bijkomende onderzoeken zoals echografie. Een breuk in de buikwand waar die, door herhaalde operaties, sterk verzwakt is. Hoe groot, hoe erg en wat er zal gebeuren weet ik nog niet.

Dat wordt weerom een paar weekjes non-actief. Vind het zo erg vooral voor mijn man en omgeving omdat ik ze weerom opzadel met ziekenhuis bezoeken en dergelijk en ik weerom niet zal bekwaam zijn om zonder hulp mijn huis schoon te maken.

Update
Gisteren echo, er is inderdaad een breuk in mijn buikwand. Het is geen knellende (dat is toch ietwat goed nieuws), en voor zover men me in de Echo zei lijkt het niet hoogst dringend, indien mogelijk stel ik die operatie dan uit tot na de zomer, dan geniet ik eerst nog wat van 't zonnetje en kan ik dan nog lekker fietsen deze zomer ipv in stoeltje zitten en rusten.
Nu nog afwachten wat de dokters onderling beslissen en of wachten tot September /Oktober een optie is.

7 comments:

 1. Jakkes, dat is niet fijn nee.
  Het is vervelend voor je man en omgeving maar toch vooral naar voor jou hè, ik geloof niet dat je je schuldig moet voelen. Het is alleen maar zaak dat je je snel weer beter voelt !

  ReplyDelete
 2. Ai Vifke :(
  Maar je moet je idd niet schuldig voelen hoor. 't Is nu niet dat je dit zelf gevraagd hebt, toch? Ik denk dat ze meer zullen inzitten met het feit dat je onder het mes moet, dan dat ze moeten helpen in het huishouden.
  Hopelijk krijg je volgende week toch nog het nieuws dat het niet nodig zal zijn ofzo... in elk geval, heel erg veel sterkte meid!

  ReplyDelete
 3. Ik begrijp je frustraties heel goed ... maar probeer toch de moed erin te houden !!!!! Dit is een zoveelste berg waar je over moet, en het zal je ook deze keer weer lukken !!!!!
  hou moed en verzorg je goed !!!

  dikke knuf

  ReplyDelete
 4. wat vervelend! Ik kan me voorstellen dat je daar niet op zit te wachten... Veel sterkte!
  Ilse

  ReplyDelete
 5. Dank jullie voor jullie bemoedigende reacties hoor.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoe is het ondertussen met je?

   Delete
  2. Onder omstandigheden gaat het wel, natuurlijk kan en mag ik sommige dingen niet doen zoals zware dingen dragen en zo. Ben soms wel rap moe, weet niet of dat ermee samenhangt.
   Als ik aan de pc zit verzamel ik patroontjes om te haken als ik terug uit ziekenhuis kom en me heel kalm moet houden. Ik leg een mapje aan met mooie patronen en zal me een hele berg wol aanschaffen.
   Zal wel niet zo dom meer zijn om te vroeg te veel te willen doen, dan straf je alleen jezelf zoals ik nu ondervind.

   Delete